Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Ο Γιάννης ο Πρετεντέρης...

Πολλά μπράβο στον κ. Πρετεντέρη (που τον αγαπάμε πολύ) που στην σημερινή έκτακτη εκπομπή "Το νέο και οι νέοι" θα ασχοληθεί με τους νέους. Όχι αποκλειστικά με το πανεπιστήμιο, αλλά γενικά με τους νέους, τί διεκδικούν, τί ονειρεύονται, αν και κατά πόσο ψάχνονται κτλ. Όπως λέει και το κείμενο στο site του Mega στο στούντιο θα βρίσκεται ένας καθηγητής πανεπιστημίου της Οξφόρδης (και μάλιστα σερ) και ένας καθηγητής δικός μας.

Νέους ανθρώπους δεν βλέπω να αναφέρει το κείμενο. Φοιτητές, μαθητές, νέους εργαζόμενους. Μάλλον θα έχουν πάρει κάποιες συνεντεύξεις και θα τις δείξουν μέσω βίντεο. Όποιος καχύποπτος πεί πως το κάνουν αυτό για να μοντάρουν απόψεις θα του κόψω τα ποδάρια. Δεν κάνει τέτοια ο Γιάννης. Και όποιος πεί πως οι καλεσμένοι είναι φτιαχτοί, για να "διαπιστώσουν" όλοι τα φοβερά ξένα πανεπιστήμια και τα παρακατιανά δικά μας, είναι απλά προβοκάτορας.

Και όποιος πεί πως αυτή η εκπομπή είναι βούτηρο στο ψωμί του Γιάννη για να εκθέσει τις γνωστές "απόψεις" του για το άσυλο, να το πάρει πίσω γιατί είναι ψέμα. Ο Γιάννης ο Πρετεντέρης δεν κάνει τέτοια πράγματα. Ο Γιάννης ο Πρετεντέρης είναι ένας αδέκαστος μεγαλοδημοσιογράφος.

ΥΓ Κάποιος μου είχε πεί πως όποιος ξεκινάει την καριέρα του για να γίνει αδέκαστος δημοσιογράφος, στο τέλος μάλλον καταλήγει αδέκαρος δημοσιογράφος. Αλλά αυτό δεν ισχύει για τον Γιάννη τον Πρετεντέρη που είναι βέβαια εξαίρεση στον κανόνα.

4 σχόλια:

ippoliti_ippoliti είπε...

...είναι πολλά τα λεφτά Αρη...

maximus είπε...

Δεν έχει σχέση με το θέμα, ήρθα να σας ευχηθώ Καλό Πάσχα, με ή χωρίς κολιέ...

maximus είπε...

Eίστε καλά; Μήπως από το κολιέ; Είχαμε και ευρωεκλογές...ήρθε και το καλοκαίρι...

Γιώργος είπε...

Κάτω τα χέρια από τον Πρετεντέρη..

Είναι ένα σύμβολο..

Το Σύμβολο της ατσαλάκωτης δημοσιογραφίας και του πολιτισμένου κωλοπαιδαρισμού..