Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Η οικονομική κρίση χτύπησε το MEGA

Μπορεί κάποιοι να λένε πως η οικονομική κρίση δεν έχει έρθει ακόμα στη χώρα μας, δεν είναι όμως και λίγοι εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν το ακριβώς αντίθετο. Είναι χαρακτηριστικό πως τα αποτελέσματα της κρίσης τα λούζονται πρώτοι και καλύτεροι οι πλούσιοι και οι μεγάλοι αυτής της χώρας.

Πιό συγκεκριμένα η μεγάλη και τρισμέγιστη Όλγα Τρέμη, τρέμει μπροστά στην ιδέα και μόνο πως μπορεί αύριο-μεθαύριο με το δεύτερο κύμα της κρίσης να αναγκαστεί να αποχωρηστεί το μοναδικό της κολιέ. Είναι φανερό πλέον πως η κ. Τρέμη ή έχει μείνει με μόλις ένα κολιέ, ή είχε ανέκαθεν ένα κολιέ, απλά εμείς πιστεύαμε πως όλοι αυτοί στην τηλεόραση είναι πλούσιοι.

Είναι τραγικό να βλέπεις να βγαίνει μια γυναίκα κάθε βράδυ στην τηλεόραση, και μάλιστα στο δελτίο με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, και να φοράει το ίδιο κολιέ. Κάθε βράδυ, εδώ και μήνες. (εδώ και μήνες τουλάχιστον το έχω προσέξει εγώ. Μπορεί να συμβαίνει και από πιό πριν.)

Μα καλά δεν μπορεί να πάει ο αντρούλης της να της πάρει ένα κολιέ καινούριο; Κρίμα είναι. Εδώ η μάνα μου φοράει διαφορετικό όποτε βγαίνει έξω, που θα τη δούν και μερικοί. Όχι το ίδιο κάθε βράδυ, την ώρα που σε βλέπει όλη η Ελλάδα.

2 σχόλια:

maximus είπε...

Αν και κακώς ασχολούμαστε, αλλά επιτέλους βρέθηκε και κάποιος άλλος να το προσέξει! Τόσο καιρό λέω για το κολιέ και όλοι γύρω μου αδιαφορούν. Και καλά κάνουν, γιατί υπάρχουν σοβαρότερα θέματα. Το βλέπω όμως κάθε βράδυ να λαμπυρίζει από τότε που η κ. Τρέμη πήγε στο mega και μου αποσπά την προσοχή. Εκτός και αν είναι φυλαχτό.

Τέρμα Βλάκας είπε...

και φυλαχτό να είναι, ας το βάλει δίπλα της στο γραφείο. Είναι δυνατόν; Είχα την εντύπωση ότι τέτοιες γυναίκες προσέχουν την εμφάνισή τους σε εκνευριστικό βαθμό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φοράει το ίδιο. Ευτυχώς που δεν το κάνουν και οι άλλες κυρίες του Mega. Φαντάσου να βλέπαμε και Λίνα Δρούγκα αλλά και την Σπυράκη με τα ίδια κολιέ κάθε μέρα.