Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Οδηγώ και πίνω...

Η ιστορία γνωστή λίγο πολύ. Έπαιξε κάμποσο στα κανάλια και στις εφημερίδες. Πρέπει όμως να θρηνούμε κάθε φορά θύματα για να γίνει κάτι. Στην προκειμένη περίπτωση για να πάρουμε χαμπάρι πως μετά την υπηρεσία τα υπηρεσιακά της ασφάλειας παίρνουν μπρός και πάνε τσάρκες τα αλκολικά αφεντικά τους με τα φιλαράκια τους και τις γκόμενες. Πρέπει να πεθάνουν τέσσερα άτομα για να πάρουν κάποιοι χαμπάρι πως διάφοροι κάνουν ότι γουστάρουν με τα αμάξια που τους δίνει το κράτος. Και αμάξια υπερπολυτελή μεγάλου κυβισμού.

Είναι ίδιο παράδειγμα με τα 21 παιδιά που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, για να καταλάβουμε πως κάτι δεν πάει καλά με τα ΚΤΕΛ και τα φορτηγά στις εθνικές. Ή ακόμα πιό πρόσφατο τη δολοφονία του Αλέξανδρου από τον ειδικό φρουρό στα Εξάρχεια, για να καταλάβουμε πως πολλοί μπάτσοι, πέρα από μαλάκες είναι και ψυχικά ασθενείς.

Στην καλύτερη περίπτωση να γίνουν ένα δύο τριανταφυλλοπουλικά ρεπορτάζ και μετά από λίγο το θέμα να ξεχαστεί. Να ξεχαστεί βέβαια από τα κανάλια. Γιατί οι συγγενείς των θυμάτων θα το πάνε μέχρι τέλους, και πολύ καλά θα κάνουν.

ΥΓ Ας πάρουμε ένα κολιέ στην Όλγα Τρέμη, κρίμα είναι ρε γαμώτο. Να τσοντάρουμε όλοι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: