Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Κάτεργο

Ο πρωθυπουργός δήλωσε πως έχει κουραστεί και θα φύγει, αν χάσει τις επόμενες εκλογές. Βέβαια θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κερδίσει η ΝΔ τις επόμενες εθνικές εκλογές. Αυτό δεν το διέψευσε κανείς σήμερα. Αλλά αυτό δεν είναι νέο.

Θέλω να πω πως αν ο κ. Καραμανλής έχει κουραστεί από τώρα γιατί θα παλέψει για να κερδίσει το κόμμα του; Ξέρουμε όλοι πως σε προεκλογική περίοδο τα πράγματα είναι αρκετά σφιχτοκώλικα. Τέλος πάντων. Αυτό που δεν μας είπε ο κ. Καραμανλής είναι τί θα κάνει σε περίπτωση που κερδίσει. Μας είπε δηλαδή ότι, εάν χάσει, θα φύγει. Άν κερδίσει όμως; Τί θα κάνει; Θα υποβάλλει τον εαυτό του σε ένα τετραετές μαρτύριο για χάρη της πατρίδας; Ή μήπως θα παραιτηθεί; Και αν παραιτηθεί γιατί δεν το λέει μια και καλή να το ξέρουμε;

Αυτό αποδεικνύει το επίπεδο και τη σοβαρότητα του κόμματος που κυβερνάει τη χώρα. Επίσης αυτή η παραπάνω παρατήρηση αποδεικνύει και τη σοβαρότητα των δημοσιογράφων που σχολιάζουν στα δελτία. Βιάστηκαν να κράξουν αλλά δεν σκέφτηκαν το προφανές.

Προτείνω λοιπόν αφού ο κ. Καραμανλής μας λέει πως θα φύγει αν χάσει, εμείς να μην του κάνουμε το χατήρι. Όποτε κρίνει πως είναι η ώρα των εκλογών να ψηφίσουμε όλοι ΝΔ για να μείνει άλλα 4 χρόνια στο τιμόνι της χώρας. Να δούμε μετά αν θα μιλάει για κούραση κτλ.

ΥΓ Αμετανόητη η Όλγα. Απογοητευμένη από τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της "πέρλας", επανέφερε το παλιό και δοκιμασμένο όπλο της.

1 σχόλιο:

maximus είπε...

Άφήστε, ας βρούμε κάτι άλλο να τον κουράσουμε, όχι άλλα 4 χρόνια, προς θεού! Θα φύγουμε εμείς, όπως δήλωσε και ο Πιτσιρίκος.

Υ.Γ. Έχω σκάσει που δεν το πρόλαβα.