Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Είστε να φτιάξουμε μια Επαναστατική Οργάνωση;

Λοιπόν. Μετά από ώριμη σκέψη και ώρες ολόκληρες ανάγνωσης θεωρητικών βιβλίων του Μαρξισμού του Λενινισμού και άλλων -ισμών, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι φτιάχνω επαναστατική οργάνωση. Έχουμε όλοι μας παρατηρήσει πως οι Οργανώσεις στη χώρα μας είναι πέρα από ατζαμήδικες, τελείως εκτός πραγματικότητας. Βάλανε έξω από τράπεζα ένα αυτοκίνητο παγιδευμένο με τέτοια ποσότητα εκρηκτικών που θα γινόμασταν Γάζα αν εκρήγνυτο.

Αυτά τα έκαναν οι μεν (απ' ότι φαίνεται τουλάχιστον). Οι δε, τώρα, άλλα καμάρια από κεί, πήραν τα πιστολάκια τους και αρχισαν να πυροβολούν τα αυτοκίνητα(!!!!!!!!) έξω από το ALTER στο Μπουρνάζι. Μα είναι δυνατόν; Να πυροβολείς τα αυτοκίνητα; Για όνομα του θεού και της Παναγίας ρε παιδιά. Τόσο ζώα είστε; Σε λίγο να περιμένουμε να πάτε και στο EXTRA3 για να κάνετε επανάσταση γιατί τα μεγάλα κανάλια είναι και κομματάκι μακρυά από το κέντρο (Μαρούσι, Παιανία, Κάντζα). Σας καταλαβαίνω.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν, είπα να φτιάξω μια δική μου οργάνωση που δεν θα έχει συγκεκριμένη μορφή. Θα μπορεί να συμμετέχει όποιος γουστάρει, θα διαλέγει μόνος του τους στόχους και θα εκτελεί μετά από δικές του εντολές τον στόχο του. Μέλη θα γίνονται όποιοι θέλουν με μια και μόνη προϋπόθεση. Μετά από κάθε χτύπημα θα αφήνουν κοντά στο σημείο της επίθεσης ένα σημάδι για να ξέρουν οι μπάτσοι ποιός έκανε το χτύπημα.

Προκηρύξεις δεν θα εκδίδουμε, και μ' αυτόν τον τρόπο θα μπορούν και οι αγράμματοι να πάρουν μέρος στην οργάνωση, χωρίς να έχουν τον φόβο μήπως υποχρεωθούν να γράψουν κάποιο κείμενο και γίνουν ρεζίλι.

Τα μέλη της οργάνωσης δεν θα γνωρίζονται μεταξύ τους, μιας και όπως είπαμε θα μπορεί ο καθένας αν το θέλει να ενεργεί ως μέλος της οργάνωσης. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορούν να μας εντοπίσουν και να μας συλλάβουν, γιατί δεν θα ξέρει ο ένας τον άλλων. Αφήστε δε, που αυτό το μοντέλο οργάνωσεις μπορεί να απλωθεί και σε άλλες πόλεις. Τότε είναι που θα τους μπερδέψουμε.

Τέλος, το σημάδι που θα αφήνει ο καθένας στον τόπο της επίθεσης θα είναι ένα μήνυμα γραμμένο με σπρέι στον δρόμο ή σε κάποιον τοίχο εκεί γύρω. Πρέπει να αποφασίσουμε τί μήνυμα θα γράφουμε γι αυτό περιμένω σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: