Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Μου ξανάρχονται ένα ένα...

Μου ξανάρχονται ένα ένα, χρόνια δοξασμένα. Πέντε χρόνια έκλεισε χτές η ΝΔ στο τιμόνι της χώρας. Χτες δεν πρόλαβα να γράψω κάτι γιατί γιόρταζα όλη μέρα για αυτή τη μισή δεκαετία που η χώρα έχει κάνει αυτή την τολμηρή δεξιά στροφή. Σήμερα λοιπόν δεν θα περάσουμε σε ανασκοπήσεις και σε άλλα τέτοια, αυτά ούτως ή άλλως θα τα δείτε και θα τα διαβάσετε αλλού.

Να πώ θέλω μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Καραμανλή και στην κυβέρνησή του - όλους όσους πέρασαν από υπουργεία, αυτά τα 5 χρόνια. Επίσης να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Αλέκα Παπαρήγα που 5 χρόνια τώρα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μην κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ και να πέσουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολύ συγκινητικές οι προσπάθειες της κας Παπαρήγα που με τα παραπάνω βάζει (τις ομολογουμένως μεγάλες) πλάτες του ΚΚΕ για να κυβερνάει αμέριμνη η ΝΔ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ηγούμενο Εφραίμ, στον κ. Ρουσόπουλο, στον κ. Πολύδωρα, τον κ. Γιακουμάτο, την κα Γιαννάκου-Κουτσίκου για τις αύθονες στιγμές γέλιου και συγκίνισης (ενίοτε) που μας χάρισαν.

Τα κεφάλια μέσα και στρωνόμαστε στη δουλεία.

ΥΓ Σε λίγες μέρες θα ανοίξει ειδικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα για να μαζευτούν λεφτά για το νέο κολιέ της Όλγας Τρέμη.

1 σχόλιο:

maximus είπε...

Και του χρόνου με υγεία!

Υ.Γ. Την Παρασκευή νόμιζα...αλλά όχι, το κάλυπτε το κόκκινο αμπέχονο, από Δευτέρα πάλι..