Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Μαξίμου calling

Τί έγινε πραγματικά στου Μαξίμου σήμερα το πρωί, με τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς; Όλες οι απαντήσεις μόνο εδώ.

Όλα καλά και όλα ωραία. Πρέπει να καταλάβουμε, αρχικά, πως όλα για τον Καραμανλή πήγαν κατ' ευχήν. Συναντήθηκε, διαφώνησε και πάμε γι άλλα. Αυτό ήθελε ο άνθρωπος. Να βγάλει την υποχρέωση από πάνω του. Είναι όπως όταν σε έχουν καλέσει σε μια γιορτή και δε θές να πάς, αλλά κάνεις την πάπια, κάνεις και την καρδιά σου πέτρα και πας. Τί να γίνει, έτσι είναι η ζωή. Πρέπει να είσαι εσύ από πάνω μετά, στον απολογισό. Να μπορείς να πείς πως τουλάχιστον προσπάθησες.

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έκαναν τις, πατροπαράδοτες πλέον, δηλώσεις τους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Είπαν αυτά που όλοι περίμεναν να πούν και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Απορώ γιατί κάνουν τόσο κόπο και πάνε μέχρι του Μαξίμου για να δουν τον πρωθυπουργό. Αφού ξέρουμε εκ των προτέρων τί πρόκειται να ειπωθεί, γιατί δεν του τα στέλνουν με mail να τελειώνει η υπόθεση. Τί μας ταλαιπωρούν λοιπόν και μας, με έκτακτα δελτία όλη τη μέρα;

Οι ζώνες τηλεθέασης είναι πολύ σημαντικές για τους πολιτικούς και για το πότε επιλέγουν να κάνουν δηλώσεις. Το σημερινό πρόγραμμα ήταν πολύ καλά φτιαγμένο για να μην δεί πολύς κόσμος τις δηλώσεις του Γιώργου, γιατί δεν τον είδε σχεδόν κανείς, μιας και μίλησε μπροστά στις νοικοκυρές που έβλεπαν "πρωινό καφέ" και "όμορφο κόσμο το πρωί". Η Μενεγάκη δεν έκανε εκπομπή λόγω της στάσης εργασίας στον Alpha. Ο Καραμανλής επέλεξε prime time ώρα μετά τα Μυστικά της Εδέμ και πρίν από το σχόλιο του Πρετεντέρη. Αναμένουμε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για να γελάσουμε αύριο το πρωί με το καφεδάκι μας.

ΥΓ Ρε παιδιά βοηθάτε όσο μπορείτε, να πάρουμε ένα κολιέ στη φουκαριάρα την Όλγα... Δεν μπορώ να την βλέπω έτσι, μου πονάει η ψυχούλα.

2 σχόλια:

maximus είπε...

Φυσικά η ζώνες τηλεθέασης είναι σημαντικές αφού είναι όλα στημένα! Και σιγά το διάγγελμα, μάθαμε κάτι που δεν ξέραμε; Ή απλώς ήθελαν να μας τονίσουν ότι "όπως και σε ά-λλες χώ-ρες" κινητοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση της κρίσης… Για να δούμε.

Υ.Γ. Βρε τι πάθαμε…

Τέρμα Βλάκας είπε...

Πολύ σημαντική η τηλεθέαση και η ώρα προβολής της φάτσας τους. Απλά αυτό που δεν είχαν πεί είναι πως δεν υπάρχει καμιά ελπίδα. Βοήθειά μας.

ΥΓ. Τρομοκρατία... :)